News Flash:

Gyoza

26 Septembrie 2011
3135 Vizualizari | 0 Comentarii
Gyoza
Ingredientele: foi speciale de ghiozza- 24 buc., carne tocata de porc 150 gr., varza chinezeasca 100 gr., nira 20 gr., o legatura de ceapa verde, syouga 5 gr., sos de soia 2 lingurite, sare jumatate de lingurita, osake 1 lingurita, ulei de susan 1 lingura, piper, ulei. Mod de preparare: Se toaca marunt varza chinezeasca dupa care se freaca cu putina sare apoi se scurge de zeama lasata; se adauga ceapa si nira tocate marunt, syouga la fel apoi se amesteca cu carnea tocata, condimentandu-se cu sosul de soia, osake, piper, sare, ulei de susan. Intr-un vas separat se pun 2 linguri de apa in care se introduce putina syouga si putina ceapa verde, care se lasa putin. Se amesteca cu tot continutul. Pe o foaie speciala de ghiozza se pune o lingura de amestec dupa care se ung marginile foii cu apa si incepe a se lipi. La copt se aseaza cu partea dreapta in tigaie si se lasa cateva minute pana se schimba culoarea, rumenindu-se foarte putin. Se toarna putina apa cat sa cuprinda un sfert din ghioza acoperindu-se cu capac. Se lasa la foc mic pana devin galbuie. Cand apa a scazut de tot se adauga ulei si se lasa pana se rumeneste. Se servesc caldute cu sos de soia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


carne tocata ficatei almette
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1881 viz    0 com
2386 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1655 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019721 (s)