News Flash:

Gutuie glazurata cu ciocolata

25 Februarie 2013
2006 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 gr de ciocolata
o gutuie
10 gr unt
25 ml frisca
miez de nuca
1/2 esenta de vanilie

Mod de preparare:

Curata gutuia de coaja si pune-o intr-o tava in cuptorul incins. Las-o la foc potrivit 40 minute. Amesteca ciocolata cu frisca si untul intr-o craticioara la bain-marie pana obtii un sos omogen. Adauga esenta de vanilie si miezul de nuca putin prajit. Desertul se serveste rece, cu sos de ciocolata si decorat cu nuca maruntita.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gutuie unt frisca tava bain-marie sos omogen
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4557 viz    0 com
1422 viz    0 com
4398 viz    0 com
2642 viz    0 com
2464 viz    0 com
1819 viz    0 com
1651 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1728 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032000 (s)