News Flash:

Gutui fierte cu mascarpone si vanilie

3 Februarie 2012
1452 Vizualizari | 0 Comentarii
Gutui fierte cu mascarpone si vanilie
Ingrediente:

150 g mascarpone
2 gutui mici
1 lingura suc de lamaie
1 baton de vanilie taiat pe lungime
200 g zahar
1 lingura pasta de gutui

Mod de preparare:


Prima dat se pune sucul de lamaie intr-un castron si se adauga apa. Dupa aceea ne ocupam de gutui. Se cojesc, se curata de seminte, se taie in bucatele mai mici si se pun in apa cu lamaie. Apoi se pune la fiert 600 ml de apa cu zahar, avand grija sa amestecam pentru a dizolva indulcitorul. Spre final se pune batonul de vanilie. Scoatem bucatile de gutuie si le punem in oala cu apa dulce la fiert. Cand incepe sa dea in clocot, focul trebuie redus la minim. Lasam asa cam o ora si jumatate. Apoi incalzim pasta de gutui si o amestecam cu mascarpone. Gutuile fierte se servesc cu putina zeama in care au fiert si cu amestecul de mascarpone.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mascarpone gutui vanilie zahar indulcitorul oala amestecul
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1849 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035701 (s)