News Flash:

Gutui coapte cu anason

18 Octombrie 2013
1437 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 bucati anason stelat
4 linguri sirop de artar
1 lamaie
4 cuisoare
500 ml apa
4 gutui mici
4 linguri cu varf de zahar

Mod de preparare
:

Fierbe apa cu zaharul pana dau intr-un clocot. Adauga cuisoarele si anasonul stelat. Curata si taie gutuile in jumatati. Stopeste-le bine cu zeama de la jumatate de lamaie pentru a preveni oxidarea. Scufunda jumatatile de gutui in siropul de zahar si lasa-le la fiarba inabusit pana cand se inmoaie.

Intre timp, incinge cuptorul la 180C / gaz treapta 5. Cand gutuile sunt gata scoate-le din siropul de zahar si aseaza-le intr-un vas pentru copt. Toarna deasupra lor 150 ml din sirop cu tot cu anasonul stelat si cuisoare, adauga siropul de artar. Coace-le timp de 30 de minute pana cand sunt moi.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gutui coapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3204 viz    0 com
2745 viz    1 com
1798 viz    0 com
1997 viz    0 com
2754 viz    0 com
1554 viz    0 com
1310 viz    0 com
1994 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1494 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023996 (s)