News Flash:

Gustul desavarsit al borsului de sfecla rosie - Cum obisnuiesc gospodinele din Moldova sa-l faca

20 Martie 2017
2205 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr sfecla rosie    
500 gr cartofi                
2 morcovi         
2 buc. pastarnac mai mic      
3 cepe medii          
2 buc. ardei gras (rosu si verde)    
o legatura mare de leustean    
o legatura mica de patrunjel    
4 linguri de ulei de masline  
500 ml bors de casa

Citeste si Cum se prepara borsul rosu

Mod de preparare:

Toate legumele se taie marunt apoi se pun la sotat putin, doar pana devin sticloase ceapa si ardeiul. Dupa cateva minute se adauga morcovul, pastarnacul si cartofii lasandu-se asa inca cinci minute. Intr-o oala de ciorba se fierb doi litri de apa, dupa care se adauga legumele sotate. Se adauga si sfecla rasa pe razatoarea de mere, se acopera oala si se lasa sa fiarba in voie. Un secret al retetei, asa cum ni-l impartaseste Gela Dumi, invatatoare, din comuna Unirea, si pasionata de arta culinara traditionala, este sfecla nefiarta. “Se opreste putina cruda pe care o veti folosi la final pentur a da un aspect savuros ciorbei.

sursa: adevarul

sfecla rosie bors rosu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1631 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013165 (s)