News Flash:

Gustul copilariei nu poate fi uitat nicicand! Ti-aduci aminte de friganele? E painea cu ou pe care o facea mama sau bunica dimineata

13 Iunie 2017
3023 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 oua
4 felii de paine toast
2 lingurite de zahar
zahar vanilat esenta de vanilie
3 linguri de lapte

Mod de preparare:

Pentru paine prajita cu ou, zahar si vanilie se bat ouale bine. Se adauga apoi zaharul, zaharul vanilat, putina esenta de vanilie si laptele. Se amesteca bine pana se topeste putin zaharul. Se da painea prin ou si se prajeste.

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine toast
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021997 (s)