News Flash:

Gustul ciorbei ca la mama acasa! Cum sa o faci de post, ca sa fie cat mai aromata si mai gustoasa

20 Martie 2017
4183 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceapa medie
1 morcov potrivit
1 pastrarnac potrivit
½ telina micuta
1 ardei rosu
1 dovlecel mediu
1 cartof maricel
15 cm tija praz
150 g fasole verde congelata
100 g mazare congelata
suc de rosii
bors magic
½ patrunjel verde
cca 2 linguri leustean congelat

Citeste si Cum se face ciorba de legume cu piept de pui

Mod de preparare:


Ceapa tocata marunt, morcovul tocat si taiat rondele, pastarnacul tocat si taiat rondele, telina tocata marunt si ardeiul tocat le-am calit in putin ulei, pentru cateva minute.
Am adaugat si prazul taiat rondele si am mai lasat 1 minut.
Am pus 1 litru apa calda, completand treptat pana la 3 litri.
Am pus o lingura de sare.
Dupa 25 minute am pus dovlecelul si cartoful taiate cubulete, mazarea si fasolea verde, si am mai lasat cca 20 minute.
Am pus sucul de rosii, iar la 5 minute am adaugat borsul si am potrivit de sare.
Dupa cca 2 minute am stins focul si am adaugat patrunjelul si leusteanul.
Am servit cu ardei iute-iute si cu painica de casa.
Pentru cei care nu tin post, se poate servi si cu smantana.

sursa: sim0na-world

ciorba legume retete ciorba
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1445 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018578 (s)