News Flash:

"Gustosica vanilata" - Desert fin, delicios si savuros

16 Septembrie 2016
23789 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
3 pahare faina
220 gr unt
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 paharel zahar

Pentru umplutura:
3 oua
500 gr branza
80 gr stafide
1 paharel zahar
1 esenta de vanilie

Mod de preparare:

1. Cerne faina si amestesc-o cu untul. O sa obtii o masa mai sfaramicioasa.
2. Adauga bicarbonatul si zaharul. Omogenizeaza.
3. Baga blatul in frigider.

Umplutura:
4. Mixeaza ouale cu branza, esenta de vanilie si zaharul.
5. Incorporeaza stafidele. Omogenizeaza.
6. Intinde jumatate din blat intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
7. Acopera cu umplutura, apoi cu cealalta jumatate de blat.
8. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 40-50 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura branza prajitura cremoasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2151 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029019 (s)