News Flash:

Gustari picante

15 Martie 2012
2569 Vizualizari | 0 Comentarii
Gustari picante
Ingrediente:

500 gr faina
30 gr drojdie proaspata sau 9 gr uscata
150 gr apa calduta
200 gr brie sau gorgonzola (branza cu mucegai alb sau verde)
50 gr untura
50 gr unt
1 ou + lapte pentru uns
1 ceapa mica
150 gr costita afumata
boia iute timo sau rozmarin
sare
    
Mod de preparare:

Aluatul l-am facut la masina de paine. Am pus toate ingredientele in afara de ceapa, costita si boia, pe care le-am calit cu o lingura de ulei si le-am adaugat cand a terminat masina de framantat.
Daca il faceti manual adaugati de la inceput toate ingredientele, inclusiv ceapa si costita calite in o lingura de ulei, framantati si lasati la crescut o ora.
Aluatul crescut il intindem direct pe hartia de copt taiata in prealabil dupa forma tavii in care coacem patratelele. Inainte de a-l baga la cuptor ungem patratelele cu un galbenus batut cu 2 linguri lapte si presaram niste timo sau rozmarin (eu am avut rozmarin).
Lasam pentru 30 minute la 180 grade patratelele, in cuptorul incalzit in prealabil, le scoatem si le mancam.
Patratele picante pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina drojdie apa brie gorgonzola untura unt lapte ceapa costita afumata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5179 viz    0 com
1588 viz    0 com
1408 viz    0 com
5901 viz    0 com
1861 viz    0 com
6846 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1704 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019530 (s)