News Flash:

Gustare pentru bere

4 Noiembrie 2013
1176 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 lingura de unt
1 cana de migdale sarate
90 g mazare wasabi
2 cesti de chipsuri de secara cu usturoi
1 pachet de sticksuri cu susan

Mod de preparare:

Topeste untul intr-o tigaie mai mare si adauga peste el migdalele. Acoper-o si lasa-le sa prajeasca aproximativ 7 minute. Amesteca migadalele cu mazarea wasabi cu chipsurile de secara si sticks-urile cu susan intr-un castron mare si lasa-le intr-un recipient inchis etans pentru o saptamana.
Mixul de snacks-uri se serveste ca o mica gustare, alaturi de un pahar de bere sau suc.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1673 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023592 (s)