News Flash:

Gustare la cuptor cu sunca si telemea

5 Februarie 2014
3240 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 felii de paine feliata alba taiata cubulete
5 felii sunca presata
unt
1 ou
1 cana de lapte de vaca
½ lingurita patrunjel uscat
¼ lingurita praf de usturoi
¼ lingurita praf de ceapa
¼ lingurita boia dulce
1 ardei rosu taiat cubulete
4 linguri branza telemea rasa

Mod de preparare:

Se unge un vas de yena cu unt. Se pune in vas painea, ardeiul rosu, sunca si branza si se amesteca un pic. Intr-un castronel se bate oul cu laptele si condimentele si se toarna peste paine. Se acopera si se lasa la frigider cel putin 3 ore, sau cel mai bine peste noapte. Se incinge cuptorul la 180 grade si se baga vasul de yena la cuptor timp de 40 de minute pana prinde o culoare usor aurie.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete sunca retete gustari retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1805 viz    0 com
4167 viz    0 com
3929 viz    0 com
990 viz    0 com
1236 viz    0 com
1231 viz    0 com
1791 viz    0 com
1641 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1709 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021704 (s)