News Flash:

Gustare la cuptor, cu smantana si cartofi

15 Februarie 2016
934 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura ulei de masline
3 cartofi medii
50 gr smantana
1 ceapa medie, taiata julienne
1 buc. ardei gras rosu, taiat julienne
1 buc. ardei gras galben, taiat julienne
cca 50 gr sos salsa
3 cepe verzi tocate marunt
1 lingura fajita
piper
sare

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius.
2. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
3. Spala si feliaza cartofii mai subtire.
4. Potriveste feliile de cartofi de sare si piper, pune-le in tava si baga-le in cuptor.
5. Dupa 20 de minute intoarce-le pe partea cealalta.
6. Scoate-le dupa inca vreo 20-25 de minute.
7. Intre timp soteaza ceapa, apoi pune in tigaie si ardeii grasi si fajita. Amesteca si gateste timp de cateva minute.
8. La final pune pe fiecare felie de cartof cate o lingurita de smantana, apoi una din mixul cu ceapa, dupa aceea putin sos salsa, iar la final ceapa verde, piper si sare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gustare cartofi gustare cuptor retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1547 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017094 (s)