News Flash:

Gustare din carne de pui

19 August 2019
264 Vizualizari | 0 Comentarii

O gustare delicioase pentru copii si adulti, aceste degetele crocante de pui vor fi devorate in doare cateva minute. Acompaniaza-le cu o salata coleslaw, sos de ketchup si maioneza, iar pentru un rasfat suprem, pune langa si o portie generoasa de cartofi prajiti.

Ingrediente:

  • 200-300 g de piept de pui
  • 1 ou
  • 4-5 linguri de faina
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 1/2 lingurita de piper negru
  • 1/2 lingurita de boia de ardei iute
  • 1 lingurita de boia de ardei dulce
  • 1/2 lingurita de usturoi granulat
  • 10 g de praf de copt
  • 150-200 ml de apa minerala
  • pesmet

Mod de preparare:

Taie pieptul de pui fasii de grosimea unui deget, aproximativ 2 cm. Intr-un vas, sparge oul, adauga faina, sare, piper negru, boia de ardei iute, boia de ardei dulce si usturoi granulat. De asemenea, potii sa mai adaugi cateva condimente preferate. Adauga praful de copt si toarna apa minerala. Amesteca cu telul, pana compozitia devine omogena.

Transfera carnea in vasul cu aluatul, amesteca si o las-o pentru aproximativ 30 de minute sa se odihneasca. Pune tigaia cu ulei  la foc mediu, incinge-l si trece fasiile de carne prin pesmet si prajeste-le cate aproximativ 1,5 minute pe fiecare parte. Scoate degetelele pe o farfurie tapetata cu hartie absorbanta, care va indeparta grasimea in exces. Degetelele sunt crocante si deliciose, in special servite cu sos de maioneza.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gustare carne carne pui aperitiv pui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1599 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014532 (s)