News Flash:

Gustare cu sunca, migdale, branza si sos

7 Iunie 2013
1354 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/4 ceasca de migdale naturale
1 cutie de crema de branza
1/2 cana de maioneza
3 felii de bacon
60 g sunca tocata
80 g branza Cheddar maruntita
1 strop de sos Worcestershire
1 strop de sos Tabasco
1 varf de lingurita de praf de usturoi
1 lingura de ceapa verde tocata marunt
cateva crengute de rozmarin
sare
piper

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 150 de grade Celsius si pune migdalele intr-o tava de mica adancime si lasa-le sa sa prajeasca putin, aproximativ 15 minute, pana cand isi schimba nuanta.
Intre timp, intr-un vas mare, amesteca crema de branza si maioneza, adauga baconul, sunca, branza Cheddar, praful de usturoi, sosurile, ceapa si asezoneaza cu sare si piper dupa gust si las-o la macerat pana a doua zi. Din aceasta crema de branza fa o forma ovala si infige in ea migadalele, pana acoperi intreaga suprafata.
Conul de branza se serveste la temperatura camerei, decorat cu rozmarin si biscuiti.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

migdale naturale maioneza sunca tocata branza cheddar sos tabasco
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1727 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015033 (s)