News Flash:

Gustare cu seminte

12 Aprilie 2013
1311 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g faina alba
1 sfert de cub de drojdie proaspata
130 ml apa
1 lingura de seminte de susan
1 lingura de seminte de susan negru
1 lingura de seminte decojite de floare-soarelui
1 lingura de seminte decojite de dovleac
ulei de floarea-soarelui pentru prajit
sare

Mod de preparare:


Dizolva drojdia in apa calduta si presara un praf de sare peste ea. Toarna drojdia peste faina si amesteca bine, apoi adauga si semintele tocate cu cutitul. Framanta aluatul obtinut pana cand devine elastic si lasa-l aproximativ o ora sa creasca, la cald. Incinge uleiul in tigaie si, cu ajutorul a doua linguri, formeaza bulgarasi si pune-i la prajit pana devin aurii si crocanti la exterior.
Bulgarasii cu seminte se servesc reci, alaturi de un pahar de spumant alb.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1753 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026079 (s)