News Flash:

Gustare cu peste fumat si crema de branza

2 Decembrie 2013
1373 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400g peste afumat
10g chives tocate
1 lingura patrunjel tocat
1/2 ceapa rosie tocata
1 lingura suc de lamaie
1 lingura sos Worcestershire
220g crema de branza moale
sare
piper

Mod de preparare:

Amesteca, intr-un bol, crema de branza, cu sosul Worcestershire, zeama de lamaie si jumatate din chives. Rupe pestele afumat in fasii mici, indepartand oasele si pielea. Apoi, incorporeaza bucatelele in crema de branza. Adauga sare si piper dupa gust. Presara restul de chives si serveste cu felii de bagheta incalzite la cuptor sau biscuiti integrali.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1584 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018640 (s)