News Flash:

Gustare cu paine neagra si sparanghel

22 Septembrie 2011
962 Vizualizari | 0 Comentarii
Gustare cu paine neagra si sparanghel
Ingrediente: felii de paine proaspata neagra unt moale sparanghel fiert pe aburi si racit Mod de preparare: Prima data se ung cu unt feliile de paine, in strat subtire. Se taie coaja. Se pune un sparanghel pe o felie de paine si se ruleaza. Se taie bucati si se asaza rulourile pe un platou. Se continua procedeul cu ingredientele ramase. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive penne rigate unt chiftulete
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2236 viz    0 com
994 viz    0 com
4087 viz    0 com
2445 viz    0 com
2725 viz    0 com
1327 viz    0 com
1335 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1580 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014304 (s)