News Flash:

Gustare cu oua, smantana si legume

8 Aprilie 2016
1066 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 ardei grasi rosii mai mici, taiati fasii
2 cepe mici taiate julienne
o crenguta de cimbru proaspat, dar fara frunze
1 lingurita chimion
1 lingurita coriandru
6 linguri ulei de masline
patrunjel tocat marunt
1 foaie de aluat de patiserie, decongelata
1 ou batut
12 lingurite smantana
cateva oua medii
piper
sare

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius.
2. Amesteca ardeii grasi cu ceapa, cimbrul, coriandrul si chimionul. Adauga uleiul si omogenizeaza.
3. Pune totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si baga in cuptor pentru vreo 30 de minute, amestecand din cand in cand (pentru a nu se arde).
4. Scoate tava, presara ierburile aromatice proaspete si lasa deoparte.
5. Mareste temperatura cuptorului la 220 de grade Celsius.
6. Intinde foaia de aluat pe masa infainata si tai-o sub forma de patrate. Pune-le apoi intr-o tava tapetata cu hartie pergament. Cresteaza-le usor si baga-le in frigider pentru vreo 30 de minute.
7. Scoate-le si unge-le cu ou batut. Intinde apoi pe fiecare smantana, pune din mixul cu ardei gras si baga in cuptor pentru 10 minute (lasa loc in mijloc pentru oua).
8. Scoate tava si sparge cate un ou in locurile tinute libere. Baga inapoi in cuptor, tot pentru vreo 10 minute.
9. Scoate tava si presara sare, piper si ierburile ramase. Poti stropi si cu putin ulei de masline.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta usoara gustari antreuri aperitive
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1874 viz    0 com
908 viz    0 com
548 viz    0 com
980 viz    0 com
1156 viz    0 com
2078 viz    0 com
1073 viz    0 com
1015 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1656 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019308 (s)