News Flash:

Gustare cu mere uscate

18 Februarie 2013
1958 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

mere

Mod de preparare:

Spala bine merele si apoi taie-le in felii cat mai subtiri. Asaza-le pe o tava cu gratar si da-le la cuptor, la o temperatura de 60 de grade, pentru 10-24 de ore. Din cand in cand, intoarce feliile de mar astfel incat sa se usuce bine pe ambele parti. Cand sunt gata, lasa fructele sa se raceasca complet, dupa care depoziteaza-le in recipiente inchise ermetic.
Fructele uscate se servesc cu batoane din cereale integrale si sucuri naturale.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere sucuri naturale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1908 viz    0 com
1269 viz    0 com
1119 viz    0 com
1911 viz    0 com
3327 viz    0 com
7095 viz    0 com
1645 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1800 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032655 (s)