News Flash:

Gustare cu ciuperci, spanac si carne

28 Iulie 2014
1407 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

ulei
palarii de ciuperci
bucatele de carne de pui
bacon
spanac proaspat
oregano
sare
piper
cimbru
busuioc
rosii

Mod de preparare:

Incinge putin ulei de masline intr-o tigaie, trage palariile in uleiul incins, pana se inmoaie putin. Scoate-le pe un servetel, apoi adauga in tigaie bacon, bucati de pui, spanac proaspat si asezoneaza-le dupa gust, cu sare, piper, busuioc, oregano, cimbru etc. Incepe sa asamblezi sandviciurile, adaugand intr-o palarie amestecul de carne, cate o felie de rosie si un sos la alegere: maioneza, guacamole etc. Acopera sandvisul cu o alta palarie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gustare ciuperci retete culinare sandvis ciuperci sandvis rapid
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1320
wh0cd213958 cialis drospirenone Baclofen
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1552 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018746 (s)