News Flash:

Gustare cu ciocolata si fructe

28 Decembrie 2012
1598 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

ciocolata (cu lapte sau neagra)
stafide
fructe confiate
alune
fistic
migdale
nuci
cereale
seminte de dovleac
bomboane de decor pentru tort

Mod de preparare:
 
Pune o hartie de copt intr-o tava si toarna pe ea ciocolata topita dupa ce s-a racit putin. Intinde-o cu o spatula pana obtii un strat uniform nu mai gros de cativa milimetri.
Presara toppingurile dorite si pune tava la frigider pentru 20 de minute. Rupe in bucati inegale si impacheteaza-le in celofan.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciocolata stafide fructe confiate alune fistic migdale nuci cereale tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1593 viz    0 com
1615 viz    0 com
3939 viz    0 com
2660 viz    0 com
1999 viz    0 com
1117 viz    0 com
3282 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1644 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021185 (s)