News Flash:

Gustare cu cartofi si sos de lapte

2 August 2012
4265 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g cartofi taiati feliii subtiri
1 lingura parmezan dat prin razatoare
1 morcov taiat felii subtiri
1 nap taiat felii subtiru
1 lingura rozmarin tocat
1 ceapa tocata
1 cescuta cu firimituri de paine

Sosul de lapte:

30 g smantana
30 ml lapte
1 catel de usturoi zdrobit

Mod de preparare:


Se unge cu ulei de masline un vas yena si pregatim cuptorul la 180 grade. Apoi urmeaza sa pregati sosul de lapte. Punem toate ingredientele intr-un bol, potrivim de gust si amestecam bine. Punem un strat de cartofi in vasul yena, apoi unul de morcovi, ceapa, napi si rozmarin. Se reiau straturile si terminam cu un strat format din cartofi. Amestecam firimiturile de paine cu parmezan intr-un bol, punem sosul de lapte si presam firimiturile peste stratul de cartofi. La final se da la cuptor pentru trei sferturi de ora. Se serveste cu salata.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi parmezan morcov nap rozmarin ceapa smantana lapte usturoi bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2509 viz    0 com
1282 viz    0 com
2211 viz    0 com
1428 viz    0 com
1490 viz    0 com
3670 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1618 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019876 (s)