News Flash:

Gustare cu carne de vanat

29 Decembrie 2014
924 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

12 carnaciori din carne de vanat
2 linguri de fructe de padure la conserva
4 linguri otet balsamic
o crenguta de cimbru (optional)
8 paini foarte mici, rotunde (cunoscute drept bulcute)

Mod de preparare:

Mai intai gateste carnaciorii conform instructiunilor de pe ambalaj sau prajeste-i, apoi feliaza-i. Amesteca fructele de padure cu otetul. Coace usor bulcutele, apoi injumatateste-le si pune-le pe verticala intr-o tava, una langa alta. Strecoara in fiecare cate o felie de carnacior, dupa care toarna sosul facut si decoreaza cu cimbru.
Acest aperitiv se serveste cald.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne vanat retete aperitive antreuri garnituri retete usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1531 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013128 (s)