News Flash:

Gustare cu carne de pui

15 Ianuarie 2015
3563 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 buc. piept de pui, fara os si piele, taiat in cuburi
8-12 felii de bacon
sare si piper dupa gust
patrunjel (pt. decor)
cca 95 gr zahar brun

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius. Tapeteaza o tava cu folie de aluminiu. Potriveste carnea de sare si piper, inveleste bucatelele in felii de bacon, prinde-le cu o scobitoare, apoi da-le prin zahar brun, potriveste-le iarasi de sare si piper si pune-le in tava. Baga-le in cuptor pentru 45 de minute. Iniainte de servire, presara patrunjelul pe ele.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitiv carne retete usoare rulada carne rulouri carne
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1538 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019625 (s)