News Flash:

Gustare cu carne de curcan, porumb si mustar

20 Mai 2013
1128 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g carne de curcan la cuptor
2 oua fierte tare
100 g porumb din conserva
1 morcov mare
2 cepe verzi
1 rosie
3 linguri ulei masline
1 lingura otet vin
1 lingura mustar
sare
piper

Mod de preparare:

Se toaca marunt ouale, carnea de curcan, rosia (fara seminte) si ceapa. Mocovul se da pe razatoare, iar porumbul se caleste 2 minute in putin ulei. Se pregateste dressing-ul din otet, mustar, ulei, sare si piper dupa gust. Se aseaza pe farfurie sau intr-un pahar, straturi de ingrediente si se stopesc cu dressing.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cepe verzi mustar razatoare dressing
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1523 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014285 (s)