News Flash:

Gustare cu bulgarasi de seminte

1 Iulie 2013
876 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura seminte de floarea soarelui crude
1 lingurita seminte de dovleac crude
1 lingurita susan crud
1 lingurita seminte de in
1/2 plic praf de copt
1 praf de anason
1 lingurita scortisoara
2 linguri faina
musli, cat cuprinde
3-4 linguri apa plata
zahar brun, dupa gust

Mod de preparare:

Am amestecat intr-un bol toate ingredientele uscate (semintele, faina si musli), am adaugat zaharul, scortisoara, anasonul si praful de copt, apoi am adaugat apa si am amestecat foarte bine totul cu mainile, ca sa simt compozitia. Daca aluatul iese prea lipicios, mai e nevoie de materie uscata (cereale sau faina...ce aveti la indemana), daca iese prea faramicios, mai adaugati putina apa.
Dupa ce am obtinut bila de aluat, am lasat-o 10 min. sa se odihneasca, iar intre timp am tapetat tava de copt cu hartie speciala. Apoi am format bile mici de aluat, pe care le-am asezat in tava. Am dat la copt, pana au trecut testul scobitorii.
Se servesc reci, sau se pot pastra in cutii inchise ermetic.

Bulgarasi de seminte recomandati de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

scortisoara musli apa plata zahar brun tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1701 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024875 (s)