News Flash:

Gustare cu branza, sunca si oua

15 Ianuarie 2016
5800 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7354 RON (+0.0002)
USD: 4.2876 RON (-0.0103)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 paine din cereale integrale (feliata normal)
4 oua
3 rosii suculente
500 gr sunca
150 gr branza
100 gr unt
150 ml lapte
piper
sare

Mod de preparare:

1. Intinde foarte putin unt pe fiecare felie de paine.
2. Unge o tava cu unt si pune feliile in ea, pe verticala. Daca se poate, sa fie o tava rotunda.
3. Taie rosiile in felii rotunde, mai subtiri, si pune-le printre feliile de paine.
4. Strecoara apoi, tot printre ele, feliile de sunca.
5. Mixeaza ouale cu laptele, sarea si piperul.
6. Toarna mixul peste tot ce e in tava si presara la final branza data pe razatoare.
7. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius. E gata cand branza s-a topit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gustare calda aperitive retete usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1707 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015189 (s)