News Flash:

Gustare cu branza, sunca si oua

15 Ianuarie 2016
5308 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 paine din cereale integrale (feliata normal)
4 oua
3 rosii suculente
500 gr sunca
150 gr branza
100 gr unt
150 ml lapte
piper
sare

Mod de preparare:

1. Intinde foarte putin unt pe fiecare felie de paine.
2. Unge o tava cu unt si pune feliile in ea, pe verticala. Daca se poate, sa fie o tava rotunda.
3. Taie rosiile in felii rotunde, mai subtiri, si pune-le printre feliile de paine.
4. Strecoara apoi, tot printre ele, feliile de sunca.
5. Mixeaza ouale cu laptele, sarea si piperul.
6. Toarna mixul peste tot ce e in tava si presara la final branza data pe razatoare.
7. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius. E gata cand branza s-a topit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gustare calda aperitive retete usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1309 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016891 (s)