News Flash:

Gustare cu branza si prune

6 Decembrie 2013
1046 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g prune fara samburi taite jumatati
1 lingurita zahar granulat
225 g branza proaspata de vaci

Mod de preparare:

Intr-o oala se pun prunele cu 2 linguri de apa si se fierb la foc mic pana ce prunele incep sa isi lase zeama. Se acopera cu un capac si se lasa la foc pana ce prunele devin moi. Prunele se paseaza cu blenderul si se pun inapoi in oala. Se adauga zaharul si se pune din nou la foc. Se pun cateva linguri de branza in 4 farfurii peste care se adauga sosul se prune fierbinte. Se serveste imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete gustari retete bzi retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1684 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015644 (s)