News Flash:

Gustare cu branza si ou

24 Iunie 2013
2616 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g faina
1 lingurita praf de copt
½ lingurita sare
1 ou
375 ml lapte
50 g cascaval (branza) dat prin razatoare
2 linguri patrunjel tocat
2 linguri ulei vegetal

Mod de preparare:

Intr-un bol amestecam faina, praf de copt si sare. Incorporam oul si laptele si amestecam bine. Lasam sa se “odihneasca” timp de 30 de minute. Incorporam apoi cascavalul si patrunjelul. Incingem cuptorul la 220 grade. Punem aluatul intr-o tava cu forme de briose unsa cu ulei si bagam la cuptor timp de 20 de minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte cascaval patrunjel tocat ulei vegetal
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1384 viz    0 com
993 viz    0 com
1148 viz    0 com
1269 viz    0 com
1136 viz    0 com
1137 viz    0 com
1203 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014414 (s)