News Flash:

Gusta din flori de dovleac gatite in aluat de clatite - Te vei indragosti pe loc de gustul lor

11 August 2017
480 Vizualizari | 0 Comentarii
Crocante si usor picante florile de dovleac sunt un aperitiv inedit. Daca iti plac dovleceii pane si florile de dovleac in aluat de clatite vor fi pe gustul tau.

Ingrediente:


18 flori de dovleac
250 g branza proaspata
1 lingurita boia de ardei iute
½ lamaie
1 praf de sare
4 linguri cu varf de faina
240 ml apa rece
ulei, pentru prajit

Citeste si Reteta absolut delicioasa de clatite de post, o reteta care m-a impresionat datorita faptului ca este foarte buna si asemanatoare cu cea de dulce

Mod de preparare:

Speli florile, indepartezi pistilul din interior si le asezi pe servete de hartie pentru a se absorbi excesul de apa. Mixezi branza, bine scursa, cu zeama de lamaie, sarea si pudra de ardei iute. Umpli florile cu crema de branza si le inchizi cat poti de bine petalele.
Mixezi faina cu laptele pana obtii un aluat fara cocoloase.
Incingi uleiul in tigaie, treci fiecare floare prin aluat, apoi le prajesti in ulei incins.

preluat de pe click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina ulei incins
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1339 (s) | 24 queries | Mysql time :0.011027 (s)