News Flash:

Gulii umplute cu carne tocata

18 Iulie 2016
2736 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

5 gulii

Pentru umplutura:
500 gr carne de porc tocata
1 ou
1 lingura patrunjel tocat marunt
sare
piper negru
1 ceapa
500 ml ulei
o paine veche

Pentru sos:
400 gr smantana
3 linguri de faina de grau
sare

Mod de preparare:

1. Curata guliile si scobeste-le. Miezul faramiteaza-l si pune-l intr-o tava din sticla termorezistenta, unsa cu putin ulei.
2. Pune painea intr-un bol cu apa.
3. Pune in alt bol ingredientele pentru umplutura, cu exceptia uleiului, si amesteca foarte bine. Include, bineinteles, si painea stoarsa bine.
4. Umple guliile cu aceasta compozitie si aseaza-le intr-o tava din sticla termorezistenta.
5. Acopera tava cu folie si bag-o in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru vreo 60 de minute.
6. Amesteca ingredientele pentru sos cu ajutorul unui tel.
7. Scoate tava, indeparteaza folia si toarna sosul peste guliile umplute.
8. Baga tava inapoi in cuptor, de data aceasta pentru 20 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gulii carne gulii sos gulii cuptor retete gulii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1405 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013553 (s)