News Flash:

Gulas maghiar

11 Aprilie 2011
2508 Vizualizari | 0 Comentarii
Gulas maghiar
Ingrediente: 1 ceapa, 4 lingurite boia de ardei, 1 lingurita sare de mare, 200 g morcov, 150 g rosii, cartofi 500 g, untura 40 g, 600 g carne de vita, 5 g piper negru, 1 ardei gras rosu, 4 catei de usturoi Mod de preparare: Prajiti ceapa tocata pana se rumeneste. Când se rumeneste ceapa, puneti boia de ardei. Se amesteca bine. Peste cateva minute se adauga carnea taiata în cuburi mari, condimentati cu sare si piper. Prajiti toate împreuna la foc mare, apoi se adauga putina apa, se acopera si se fierbe timp de aproximativ o ora. Taieti morcovii si ardeiul. Adaugati morcovul tocat, ardeii, rosiile si usturoiul, se adauga apa fierbinte si se fierbe în continuare. Se amesteca si gatiti aproximativ 15 minute. Când carnea este frageda, puneti cartofii. Cand cartofii sunt gata, opriti focul si lasati gulasul cateva minute sub capac.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata turceasca ceapa nucsoara ardei gras usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3289 viz    0 com
5487 viz    0 com
1386 viz    0 com
4607 viz    0 com
4794 viz    0 com
1382 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1659 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013494 (s)