News Flash:

Gulas de vita cu amestec de legume

17 Iunie 2019
509 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente (4 portii):

  • 600 g carne de vita
  • 2 conserve mazare cu morcovi
  • 50 g nuci de Macadamia
  • 500 g rosii pasate
  • 2 cepe mici
  • 2 linguri bulion
  • 500 g cartofi fierti
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • boia
  • usturoi
  • 200 ml
  • supa de legume
  • 200 g smantana
  • piper
  • chimen

Mod de preparare:

Canea de vita se spala si se usuca prin tamponare si se taie cubulete. Uleiul se incinge intr-o cratita potrivita pentru cuptor. Se pun peste bucatile de carne si se prajesc. Se curata cepele si usturoiul. Ceapa se taie cubulete, usturoiul se zdrobeste si ambele se adauga peste carne si se calesc. Apoi se adauga bulionul si se lasa la fiert. Se condimenteaza cu sare, piper, boia si chimen. In final se adauga rosiile si supa, se da in clocot si se coace cu capac, in cuptorul incalzit in prealabil la 180 °C (Gaz: treapta 3, aer recirculat: 160 °C) aprox. 90 de minute.

Mazarea si cartofii se adauga cu 20 de minute inainte de sfarsitul perioadei de coacere in cratita. Gulasul se condimenteaza din nou cu sare, piper si boia. In final se maruntesc nucile si se incorporeaza in smantana. Se condimenteaza cu sare si piper si se serveste ca topping la gulasul copt.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta gulas gulas vita carne gulas gulas unguresc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1516 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013304 (s)