News Flash:

Gulas de fasole boabe

26 Aprilie 2011
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
Gulas de fasole boabe
Ingrediente: - 3 pumni de fasole uscata - 1 ceapa rosie - 1 ceapa alba - 4-5 catei usturoi - 2 linguri pasta de gogosari - 1 lingurita rasa boia - 1 lingurita rasa piper - cate un varf de cutit : chimen, cimbru, oregano, tarhon - 300 g carnati afumat - patrunjel verde - marar verde - sare - ulei Mod de preparare: Fasolea boabe se spala bine si se pune la inmuiat in mai multe ape , de seara pina dimineata, cand se arunca apa de pe ea. Cepele se curata si se toaca marunt, apoi se inabusa in putin ulei. Carnatul se taie felii subtiri, la fel si kaizerul. Dupa ce s-a calit ceapa, adaugam pasta de gogosari, piper, boia, feliile de carnati si de kaizer si usturoiul presat. Amestecam bine apoi adaugam fasolea si apa cat sa acopere fasolea. Adaugam sarea si celelalte condimente si lasam sa fiarba bine toate. Cand sunt fiarte fasolea, carnatul si kaizerul, presaram deasupra patrunjel verde si marar verde, tocate fin.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

salata turceasca branza feta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1963 viz    0 com
948 viz    0 com
1075 viz    0 com
1135 viz    0 com
1010 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1505 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019619 (s)