News Flash:

Gulas de fasole alba

15 Aprilie 2011
1881 Vizualizari | 0 Comentarii
Gulas de fasole alba
Ingrediente: 1 kg fasole alba, cu bob mare 750 gr carne de porc (pulpa) 300 gr costita afumata 300 gr ciolan afumat 3 cepe albe 2 morcovi 3 ardei capia rosii 1 conserva de 400 gr rosii decojite, in bulion 1 telina mica 1 radacina patrunjel mare boia, dafin, piper, cimbru, patrunjel Mod de preparare: Fasolea alba se spala bine si se pune la muiat intr-o cratita, cu o seara inainte de preparare. Costita afumata se taie fasii lungi si se pune la prajit in putin ulei, iar cand s-a rumenit, se adauga ardeii capia fasiute si ceapa alba tocata mediu. Dupa 6-7 minute de prajit se adauga ciolanul afumat (doar carnea, taiata fasii) si carnea de porc, taiata cubulete mici; se lasa la calit pana carnea isi lasa suc. Se adauga zarzavatul (morcov, telina, radacina patrunjel) taiate fasiute subtiri si se lasa la fiert pana se fierbe bine carnea si scade zeama din vas. Se adauga rosiile zdrobite cu furculita si apa suficienta cat sa le acopere, apoi dupa ce atinge punctul de fierbere se adauga si fasolea inmuiata si foile de dafin, lasand oala pe foc pana ce aceasta fierbe (circa 2 ore).
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

branza feta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

988 viz    0 com
1132 viz    0 com
1146 viz    0 com
3123 viz    0 com
1230 viz    0 com
1520 viz    0 com
1083 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1487 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013410 (s)