News Flash:

Gulas cu fasole si carne de porc

2 Iunie 2016
1699 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cepe
4 catei de usturoi
600 gr carne de porc
300 gr bacon afumat
3 morcovi
1 radacina de patrunjel
2 rosii
500 gr fasole uscata
1 frunza de dafin
boia de ardei
sare
piper
100 ml ulei de gatit

Pentru fidea:
100 gr faina de grau
1 ou
foarte putina sare

Mod de preparare:

1. Toaca rosiile, feliaza fin morcovii, carnea, radacina de patrunjel si baconul.
2. Pune fasolea in apa, cu dafinul. Lasa sa fiarba.
3. Intre timp caleste ceapa, apoi pune peste ea usturoiul maruntit si carnea.
4. Adauga boiaua, sarea si piperul. Omogenizeaza.
5. Cand carnea si-a schimbat culoarea, pune in tigaie si rosiile, morcovii, patrunjelul si baconul. Lasa sa fiarba putin.
6. Scurge fasolea de apa si pune-o si pe ea in tigaie. Lasa sa dea un clocot.
7. Amesteca ingredientele pentru fidea. Trebuie sa obtii mici bucatele de taitei.
8. Pune si pe acelea in mancare. Dupa un clocot, poti opri focul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta gulas gulas fasole gulas carne baby gulas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1050 viz    0 com
3522 viz    0 com
1018 viz    0 com
1360 viz    0 com
2177 viz    0 com
5306 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1617 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020098 (s)