News Flash:

Gulas cu fasole si carne de porc

2 Iunie 2016
1245 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cepe
4 catei de usturoi
600 gr carne de porc
300 gr bacon afumat
3 morcovi
1 radacina de patrunjel
2 rosii
500 gr fasole uscata
1 frunza de dafin
boia de ardei
sare
piper
100 ml ulei de gatit

Pentru fidea:
100 gr faina de grau
1 ou
foarte putina sare

Mod de preparare:

1. Toaca rosiile, feliaza fin morcovii, carnea, radacina de patrunjel si baconul.
2. Pune fasolea in apa, cu dafinul. Lasa sa fiarba.
3. Intre timp caleste ceapa, apoi pune peste ea usturoiul maruntit si carnea.
4. Adauga boiaua, sarea si piperul. Omogenizeaza.
5. Cand carnea si-a schimbat culoarea, pune in tigaie si rosiile, morcovii, patrunjelul si baconul. Lasa sa fiarba putin.
6. Scurge fasolea de apa si pune-o si pe ea in tigaie. Lasa sa dea un clocot.
7. Amesteca ingredientele pentru fidea. Trebuie sa obtii mici bucatele de taitei.
8. Pune si pe acelea in mancare. Dupa un clocot, poti opri focul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta gulas gulas fasole gulas carne baby gulas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

937 viz    0 com
3336 viz    0 com
900 viz    0 com
1182 viz    0 com
1989 viz    0 com
3347 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1422 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013206 (s)