News Flash:

Gulas cu dovlecei si rosii

22 Noiembrie 2016
789 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 dovlecel
750 gr carne de vita
2 ardei iuti
2 cepe
2 catei de usturoi
1 vanata
1 ardei gras rosu
200 ml vin rosu
1 ardei gras galben
3 linguri untura
1/2 lingurita ghimbir
sare
piper (optional 1 lingurita boia)
425 ml rosii in conserva (eu am pus bulion)
1 lingurita cimbru
1 lingurita rozmarin

Mod de preparare:

Carnea de vita se spala, se sterge cu un sevet si se taie cubulete. Ardeii iuti se curata de seminte si se toaca, ceapa si usturoiul se curata si se toaca si ele. Se curata vanata si dovlecelul, se golesc de seminte si se taie felii (eu nu le-am curatat de seminte pentru ca am cumparat vinete si dovlecei mici care aveau seminte mici). Se spala ardeii grasi se curata de cotoare si seminte si se taie bucati.

Intr-o tigaie se incinge untura si se prajeste carnea de jur imprejur. Se scoate se condimenteaza cu sare si piper. Apoi se adauga in untura incinsa ceapa, ardeii iuti, usturoiul, ghimbirul ras si se lasa sa se caleasca putin. Se adauga vinul si se da in fiert. Se adauga bulionul, boia, cimbrul, rozmarinul.

Se aseaza intr-o forma de sufleu straturi de carne prajita si legume pregatite. Deasupra se toarna sosul. Se coace gulasul timp de 120 de min la foc mic. Se serveste alaturi de cartofi copti, care se coc in acelasi timp 60 minute.
Este delicios, picant si consistent.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta gulas gulas dovlecei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1461 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014575 (s)