News Flash:

Gulas cu carne de porc

8 Aprilie 2011
4508 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Gulas cu carne de porc
Ingrediente: 500 gr carne de porc cu grasime, 3-4 cartofi, o ceapa, o gulie, o telina, 2-3 morcovi, 2 radacini de patrunjel, o jumatate de ardei iute, busuioc uscat, piper, boia, Delikat, sare. Mod de preparare: Se spala carnea si se taie bucatele potrivite. Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Se curata ceapa, se spala si se sterge, dupa care se marunteste. Se curata restul legumelor, se spala si se taie rondele. Se pune într-o cratita mare carnea cu ceapa împreuna cu apa, cât sa le acopere, si se lasa la fiert, la foc mic, circa 20 de minute. Se adauga legumele, se pune putin ardei iute tocat marunt, dupa preferintele fiecaruia, si se fierb în continuare, la foc mic. Cartofii se pastreaza într-un bol cu apa cât sa fie acoperiti, si se vor adauga mai târziu. Când carnea si legumele sunt fierte pe jumatate, se adauga în cratita: sare, piper, un vârf de cutit de busuioc, putina boia, condiment Delikat. Apoi se lasa la fiert, în continuare. Când legumele sunt fierte, se adauga cartofii storsi de apa, si se mai lasa la fiert pâna scade apa de pe compozitie. Se serveste cald, ca fel principal.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

salata turceasca cartofi pui mexican
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4650 viz    0 com
1297 viz    0 com
1515 viz    0 com
2513 viz    0 com
1675 viz    0 com
1709 viz    0 com
1563 viz    0 com
1378 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1700 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013693 (s)