News Flash:

Guillaume

16 August 2011
1002 Vizualizari | 0 Comentarii
Guillaume
Ingrediente: 3 cl suc de grapefruit 3 cl suc de portocale 3 cl suc de mere 1 cl Calvados putina Creme de Cassis Mod de preparare: Toate ingredientele se mixeaza bine in shaker, dupa care se toarna intr-un pahar pentru bauturi lungi, peste gheata zdrobita. Ca decor se pot folosi fructe.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala aperol lichior albus
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

963 viz    0 com
1007 viz    0 com
1089 viz    0 com
1259 viz    0 com
960 viz    0 com
902 viz    0 com
870 viz    0 com
1036 viz    0 com
926 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014297 (s)