News Flash:

Guguluf cu ciocolata si coniac - Prajitura pentru Craciun

3 Noiembrie 2016
2548 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g faina
2 lingurite praf de copt
300 g zahar pudra
320 g unt
1 lingurita zahar vanilat
7 oua
150 g cacao
80 g ciocolata amaruie rasa
2-3 linguri de cafea solubila
100 ml coniac
120 g miez de nuca
o lingura de pesmet

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 170-175 de grade Celsius.
2. Mixeaza untul cu zaharul vanilat si cel pudra.
3. Incorporeaza ouale. Continua sa mixezi cateva minute.
4. Amesteca faina cu praful de copt, cafeaua solubila si cacaoa.
5. Adauga mixul cu faina peste ouale. Omogenizeaza.
6. Pune apoi coniacul, ciocolata data pe razatoare si nuca macinata. Amesteca foarte bine.
7. Unge cu putin unt o forma de guguluf si tapeteaz-o cu pesmet.
8. Transfera compozitia in ea si bag-o in cuptor pentru vreo ora.
9. Scoate tava din cuptor, las-o la racit, apoi rastoarna usor din forma.
10. Decoreaza guguluful cu ciocolata topita la bain-marie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete guguluf guguluf ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019109 (s)