News Flash:

Grog de cafea

23 Noiembrie 2011
1192 Vizualizari | 0 Comentarii
Grog de cafea
Ingrediente: 2 1/2 cesti de cafea fierbinte 20 cl vin rosu Bordeaux 3 linguri de rom 1 plic de zahar vanilat 1/2 lingurita de scortisoara 40 g candel brun 1 carambola Mod de preparare: Se incalzeste, nu se fierbe, cafeaua, vinul, romul, zaharul vanilat, candelul si scortisoara intr-un vas. Se mixeaza pana cand candelul se dizolva. Se toarna putin grog in pahare si se decoreaza cu cate o felie de carambola.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cas bucataria internationala candel brun zahar pudra stafide vin rose
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1202 viz    0 com
1093 viz    0 com
1406 viz    0 com
1181 viz    0 com
1239 viz    0 com
1041 viz    0 com
1023 viz    0 com
952 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016864 (s)