News Flash:

Gris cu lapte si dulceata

5 Iunie 2014
2110 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

500 ml de lapte
50 g de gris
1 lingurita de zahar vanilat
2-3 linguri de zahar
dulceata de visine sau de zmeura, pentru ornat si servit

Mod de preparare:

Se toarna laptele intr-un vas non-aderent, se adauga zaharul si se aduce la punctul de fierbere. Se toarna apoi grisul presarandu-l si se amesteca incontinuu cu ajutorul unui tel pentru a nu se forma bulgarasi. Cand amestecul a inceput sa capete consistenta, se da focul mai mic si, folosind o lingura sau un tel, se continua miscarea circulara pentru a impiedica grisul sa se lipeasca de vas. Se rastoarna grisul cu lapte intr-un castron dupa ce s-a inchegat, dar inca mai are fluiditate, si se serveste cu dulceata sau cu scortisoara.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete gris gris lapte retete rapide retete bebe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1699 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027380 (s)