News Flash:

Greseala pe care o faci de fiecare data cand prepari supe sau ciorbe! Aceste DOUA INGREDIENTE fac diferenta

19 Mai 2017
18382 Vizualizari | 0 Comentarii
Supele pot fi ingrosate, pasate, congelate si reincalzite. Ele pot fi servite cu o larga varietate de garnituri, astfel incat sa se potriveasca in cele mai complexe sau simple ocazii.

Supa este un lichid savuros, care se prepara de cca 5000 de ani din combinatii infinite de ingrediente, de la cartoful cel modest pana la cel mai exotic peste, din tot soiul de legume si din toate felurile de carne. Este excelenta pentru sanatate, supa poate fi preparatul de baza pentru diverse cure de slabire sau poate deveni mai consistenta prin adaosuri de paste, paine, orez.

Citeste si Cum se face ciorba de potroace moldoveneasca

Supa va avea un parfum deosebit daca dupa ce se ia de pe foc, i se adauga 2-3 felioare de telina taiata subtire sau frunze de telina. In plus, supa va avea o culoare placuta, daca va fi dreasa cu putin morcov maruntit si calit in grasime.

Verdeturile folosite la ciorbe se pun cand vasul a fost luat de pe foc; se acopera cateva minute, pentru ca aroma sa fie "absorbita" de lichid.

sursa: tv happy
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

supa sanatate orez supa ciorbe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1674 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018626 (s)