News Flash:

Greseala pe care o fac toate gospodinele cand prepara mujdei. Sanda Marin, doamna bucatariei romanesti, iti arata cum se face cel mai bun sos de usturoi

27 Ianuarie 2017
73599 Vizualizari | 1 Comentarii
Legendara Sanda Marin va propune pentru astazi o reteta de mujdei, una pe care nu aveti cum sa nu o reluati, dupa ce ati incercat-o o data! De ce? Pentru ca sosul de usturoi va va iesi pur si simplu pufos si perfect pentru orice friptura!
Greseala pe care o fac tot mai multe gospodine e ca nu il lasa cateva minute in frigider si uita sa adauge la urma un strop de apa minerala!

Ingrediente:

O capatana de usturoi
2 lingurite de ulei
2 linguri de maioneza
3-4 linguri de smantana
marar si patrunjel uscat
lamaie
apa minerala
 
Mod de preparare:
 
Incepem cu usturoiul pe care il pisam si adaugam cele 2 lingurite de ulei peste el. Se mixeaza pana se formeaza o pasta. Amestecam, apoi adaugam maioneza si smantana. Ideea este intotdeauna sa punem de 2x mai mult smantana decat punem maioneza ca sa mai anuleze din gustul ei. La sfarsitul cremei, taiam lamaia in doua si doar jumatate din ea stoarcem in mujdei (lamaia anuleaza din gustul maionezei si din consistenta mujdeiului) si adaugam mararul si patrunjelul si apa minerala!
Cel mai bine este sa lasati putin in frigider ca sa se raceasca!

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta mujdei mujdei maioneza sanda marin
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Dragomirescu Mihaela  | #1491
Sanda Marin, in ciuda numelui, este un domn si nu o doamna cum scrie in articol:
informati-va inainte de a scrie un articol, ar fi trebuit sa stiti asta.
Zi frumoasa si weekend placut!
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1624 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015522 (s)