Legendara
Sanda Marin va propune pentru astazi o
reteta de mujdei, una pe care nu aveti cum sa nu o reluati, dupa ce ati incercat-o o data! De ce? Pentru ca sosul de usturoi va va iesi pur si simplu pufos si perfect pentru orice friptura!
Greseala pe care o fac tot mai multe
gospodine e ca nu il lasa cateva minute in
frigider si uita sa adauge la urma un strop de apa minerala!
Ingrediente:O capatana de
usturoi2 lingurite de ulei
2 linguri de
maioneza 3-4 linguri de
smantanamarar si
patrunjel uscat
lamaie
apa minerala Mod de preparare: Incepem cu usturoiul pe care il pisam si adaugam cele 2 lingurite de ulei peste el. Se mixeaza pana se formeaza o pasta. Amestecam, apoi adaugam maioneza si smantana. Ideea este intotdeauna sa punem de 2x mai mult smantana decat punem maioneza ca sa mai anuleze din gustul ei. La sfarsitul cremei, taiam lamaia in doua si doar jumatate din ea stoarcem in mujdei (lamaia anuleaza din gustul maionezei si din consistenta mujdeiului) si adaugam mararul si patrunjelul si apa minerala!
Cel mai bine este sa lasati putin in frigider ca sa se raceasca!
sursa:
a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
informati-va inainte de a scrie un articol, ar fi trebuit sa stiti asta.
Zi frumoasa si weekend placut!