News Flash:

Greseala pe care o comit toti romanii cand fac CIORBA. Iata cat de periculoasa poate fi!

28 Decembrie 2016
2591 Vizualizari | 0 Comentarii
Un lucru este esential. Daca puneti la fiert legume din agricultura intensiva, aruncati prima apa. De obicei, acolo se descarca majoritatea chimicalelor folosite pentru solul in care au fost cultivate. Indiferent de varsta, o ciorba sau o supa sunt ideale zilnic.

Nu acelasi lucru este valabil pentru legumele provenite de pe terenuri din agricultura ecologica. Acestea cedeaza in apa folosita doar minerale, adica nutrienti.
Iar daca o preparati cu bors, in ciuda gustului acrisor, vine la pachet cu o substanta cu un efect puternic alcalinizant, ideala.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciorba
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1461 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019889 (s)