News Flash:

Greseala pe care gospodinele o fac an de an - Cum trebuie, de fapt, sa faci cea mai buna ciorba de miel de Pasti

5 Aprilie 2018
500 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

  •  2 litri apa
  •  1 litru bors

Citeste si Aceasta este probabil cea mai buna marinata pentru friptura de miel. Secretul culinar al Pastelui

  •  1 kg carne miel
  •  1 morcov
  •  1 radacina de patrunjel
  •  1 ceapa
  •  verdeata

Citeste si Special pentru Paste! Adauga acest ingredient in ciorba de miel si vei multumi toata familia

  •  cozi de ceapa verde
  •  sare
  •  piper
  •  3 linguri orez

Citeste si Video - Miel pe masa de Paste - Costita de miel in crusta de usturoi

  •  1 galbenus
  •  4 linguri smantana
  •  1 legatura leustean

Mod de preparare:

Se fierb in apa cu sare capatana si bucatile de miel. Inainte de a incepe sa fiarba, se ia spuma. Acest proces e important, deoarece zeama poate ramane tulbure. Se curata zarzavaturile si se adauga in ciorba, apoi se lasa sa fiarba impreuna cu bucatile de carne o ora. Important este ca nu trebuie sa clocoteasca pentru ca se destrama carnea de miel.

Citeste si Cum scoti mirosul de oaie din carne - Sfaturi de la un chef bucatar Nicolai Tand

Cand si carnea, si zarzavaturile au fiert, se toarna borsul fiert separat si strecurat si se adauga 2-3 linguri de orez , cateva frunze de leustean verde si cozile de ceapa verde. Se lasa sa fiarba orezul si se acopera cu un capac. Intre timp, intr-un castron, se freaca un galbenus cu 2-3 linguri de smantana. Dupa ce s-a facut ciorba, se opreste focul si se toarna smantana amestecanu-se cu atentie sa nu formeze cocoloase. Se serveste ornata cu leustean verde.

preluat de pe realitatea

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1830 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019432 (s)