News Flash:

Gratin cu telina

26 Februarie 2014
1329 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/4 lingurita piper
1 lingurita sare
120ml lapte
800g cartofi curatati
60g smantana
700g radacina telina curatata
2 linguri patrunjel tocat
250g paste haddock afumat rupt in fasii
2 linguri unt
2 cepe tocate marunt

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 190C. Caleste ceapa in untul incins pana cand se inmoaie si se rumeneste. In vasul in care ai calit ceapa adauga peste ea fasiile de haddock, 1 lingura de patrunjel, sare si piper. Feliaza cartofii si radacina de telina subtire. Aseaza un strat din legume la baza unui vas din ceramica de copt (uns cu unt), continua cu jumatate din amestecul cu peste si ceapa, inca un strat de legume, inca un strat de peste si incheie cu un al treilea strat de felii de telina si cartofi.

Amesteca laptele, smantana, 1 lingurita de sare si 1/4 lingurita piper si toarna totul deasupra legumelor. Acopera vasul cu folie de aluminiu si  pune la copt  timp de 1 ora. Indeparteaza folia si mai lasa la cuptor 30 de minute. Lasa legumele sa se raceasca timp de 10 minute inainte sa le servesti cu restul de patrunjel tocat presarat deasupra.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete gratin gratin telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2637 viz    0 com
1644 viz    0 com
4163 viz    0 com
846 viz    0 com
2114 viz    0 com
1731 viz    0 com
1067 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026850 (s)