News Flash:

Gratin cu cartofi, branza si dovlecei

12 Iulie 2013
1812 Vizualizari | 2 Comentarii
Ingrediente:

1/2 lingura busuioc proaspat tocat
60g parmezan ras
60ml lapte
150g branza de capra
3 linguri ulei de masline
4 cartofi rosii medii
500g dovlecei
1/2 lingura cimbru proaspat tocat
sare
piper

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200C. Unge bine o tava de copt din ceramica ( de maxim 2 litri) cu putin ulei de masline. Feliaza in rondele foarte subtiri dovleceii si cartofii. Amesteca feliile cu 3 linguri ulei de masline si aseaza o treime din ele la baza vasului de copt. Asezoneaza bine cu sare si piper si presara jumatate din cantitatea de branza de capra faramitata.
Repeta operatiunea cu o treime din legume si apoi cu restul de branza. Ultimul strat trebuie sa fie tot unul de legume. Toarna laptele peste toate aceste straturi si presara parmezanul ras.
Baga la cuptor acoperind vasul cu un capac pe masura sau cu folie de aluminiu si coace timp de 30 de minute. Scoate capacul sau folia si mai lasa inca 15 minute la cuptor pana cand se rumeneste.
Presara busuiocul si cimbrul si serveste gratinul cald.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi rosii piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

CharlesLouff  | #1303
wh0cd376947 tamoxifen citrate elimite stromectol buy albuterol where can i buy ampicillin clindamycin hcl 150 mg
CharlesLouff  | #1495
wh0cd376947 viagra 100 amoxicillin
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016294 (s)