News Flash:

Gratar din piept de pui cu bacon

27 Iunie 2016
2367 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 buc. piept de pui
piper
sare
100 gr crema de branza
50 gr branza Cheddar data pe razatoare
8 felii de bacon

Mod de preparare:

1. Intinde pieptul de pui pe masa.
2. Potriveste-l de sare si piper.
3. Pune pe fiecare crema de branza si branza, apoi ruleaza-le.
4. La randul lor, ruleaza-le in felii de bacon. Prinde-le cu cate o scobitoare, ca sa nu se desfaca.
5. Gateste rulourile pe grillul incins, timp de 20-30 de minute. Poti, de asemenea, sa le bagi in cuptor, la 200 de grade Celsius. Intoarce-le din cand in cand si pe partea cealalta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gratar reteta gratar piept rulouri umplute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1482 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021067 (s)