News Flash:

Gratar de pui cu ciuperci si cascaval

22 Iunie 2016
4590 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 gr ciuperci
600 gr piept de pui file
200 gr cascaval
sare
ulei de masline
piper

Mod de preparare:

Ciupercile le spalam si le taiem felii nu foarte subtiri, apoi le prajim la foc mare intr-o tigaie cu putin ulei. Le scoatem pe o farfurie si ne apucam de pieptul de pui. Pieptul de pui il batem putin cu ciocanul pentru snitele si il condimentam cu sare si piper. Il ungem apoi cu putin ulei si il prajim pe gratar. Poate v-am mai spus, am un grill de fonta, greu sau mai bine zis cu greutate, foarte potrivit pentru gratare.

In tigaia in care am prajit ciupercile punem putin ulei de masline, asezam feliile de carne peste care punem cu o lingura ciuperci si apoi asezam o felie sau 2 de cascaval. Acoperim cu un capac (obligatoriu) si mai lasam 3-4 minute la foc potrivit.
Servim cu salata (si cartofi sau orez).

Reteta de gratar de pui cu ciuperci si cascaval ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gratar pui ciuperci gratar retete gratar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1436 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015472 (s)